VRTEC HOČE 

 

Skoraj je že čas poletja, a pred tem smo v vrtcu pripravili t.i. zaključno prireditev Svet otroške igre. Otroška domišljija in ustvarjalnost vzgojiteljic so tudi tokrat očarale starše in vse ostale obiskovalce, ki so si v torek , 11. junija, popoldne, vzeli čas in prišli v VŠD Hoče. Ob razigranem programu je bilo vključenih vseh 13 skupin vrtca, od najmlajših ki so komaj shodili, do tistih, ki gredo kmalu v šolo.

Otroci so se v plesu in glasbi poigrali z mehurčki, rumenimi baloni, instrumenti, traktorji, dinozavri, roboti, dojenčki, avtobusi, zgradili so hišico za zajčke in  še kaj…

Tukaj pa še nekaj fotografij iz zaključne zabave :

 

 

VRTEC SONČEK – ROGOZA

 

V torek, 11. 6. 2024, smo izvedli zaključno prireditev Vrtca Sonček Rogoza z naslovom Skok v poletje, in sicer v KUD Hoče.

S plesnimi točkami vseh petih skupin vrtca in z nastopom pevskega zbora smo vse zbrane v dvorani popeljali v svet veselja, razigranosti in navihanosti. Mini maturanti so imeli podelitev mini maturantskih kap ter plesni nastop z mini maturantsko himno.

Najstarejša skupina v vrtcu je predala ključ vrtca mlajši generaciji otrok. Od čudovitega, neponovljivega, razigranega, veselega šolskega leta smo se poslovili s skupnim plesom Zlata ribica.

Zaposleni, otroci in starši smo vsi skupaj v mozaik zaključne prireditve prispevali svoj kamenček, da je postal celota.

Prireditev organizirala vzgojiteljica Klavdija Šibila.

Na spodnjem posnetku pa si še lahko ogledate nekaj utrinkov s prireditve.

(Visited 60 times, 1 visits today)
Dostopnost